Jedz i chudnij!

Posted by admin on 22 marca 2017 in dieta |

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Trzeba
jeść, aby stracić
nadwyżkowe kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najkorzystniej dawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są także tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz wówczas, gdy
spożywamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz można jeść w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować około 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dają sytość oraz limitują glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie napędza kilogramów. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy dziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają mnóstwto cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
jedzeniu, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
codziennie powinna zjeść
każda kobieta, aby
świetnie
trawić oraz poprawić własny metabolizm.
Zdrowe jedzenie
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego trzeba
przygotować rozsądne tracenie nadwagi.

 tabletki antykoncepcyjne a środki odchudzające

tabletki odchudzające rossmann

Copyright © 2015-2017 Blog Mateusza i Janka All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.3, from BuyNowShop.com.